Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Μουσιωτίτσα - Ηλιόκαλη (18η Αγωνιστική)

   Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για το 2014 η ομάδα μας η οποία συνέτριψε με 6-1 την ομάδα της Ηλιόκαλης. Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα και παρουσιάζοντας κατά διαστήματα εντυπωσιακό θέαμα επέβαλε το ρυθμό της  από την αρχή του παιχνιδιού, προηγήθηκε στο 20' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Κίτσο Χρήστο και διπλασίασε τα τέρματα με τον Ορφανό Λάμπρο. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με πέναντι στο 45΄. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, ο Κένταυρος σκόραρε ακόμη 4 φορές με τους Νικόπουλο Περικλή, Γεωργάκη Κώστα, Ορφανό Λάμπρο και Κίτσο Χρήστο. 
   Ντεμπούτο με την ομάδα μας έκανε ο νεαποκτηθείς Κοσμάς Νεκτάριος τον οποίο και καλοσορίζουμε ως νέο μέλος της ποδοσφαιρικής μας οικογένειας και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία.

   Σύνθεση: Ζώτος Νίκος, Κίτσος Σταύρος, Δόσης Γ. Χρήστος, Νικόπουλος Περικλής, Μπίντος Ιωάννης (Μπίντος Κων/νος), Αναγνωστόπουλος Βασίλειος, Γεωργάκης Κων/νος, Κίτσος Χρήστος, Δόσης Χ. Χρήστος (Κοσμάς Νεκτάριος)Παππάς Βασίλης (Νικόπουλος Δημήτριος), Ορφανός Λάμπρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου